Kontakt Os

Mangler I de helt rigtige lokaler til jeres virksomhed?

pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| cheap jordans|cheap jordans|cheap air max| cheap sneaker cheap nfl jerseys|cheap air jordanscheap jordan shoes

Sønderhøj Aarhus Syd

Sønderhøj Århus Syd danner den daglige ramme om en lang række service- og vidensvirksomheder. Her mødes årelang erfaring med nye måder at gøre tingene på.

Foruden en lang række erhvervsvirksomheder er flere undervisnings- og uddannelsesinstitutioner baseret i Sønderhøj. Resultatet er et mix af travle erhvervsfolk, unge mennesker med fokus på karrieren og kursister, som søger ny viden og inspiration.

Historie

Rammerne går mere end 100 år tilbage, da brugsbevægelsen etablerede sin egen produktion af en lang række varer. På de stadigt voksende fabrikker med mere end 500 medarbejdere blev der blandt andet fremstillet krydderier, reb, sæbe, kemiske stoffer og ikke mindst margarine – fabrikken forsynede halvdelen af befolkningen med den populære smørerstatning.

Gennem 1980’erne og frem til 1993 omlagde FDB sin produktion, og bygningerne på Sønderhøj blev frigjort. På grund af de gedigne bygningers potentiale og ideelle beliggenhed var det nærliggende at udvikle dem til det spændende og anderledes erhvervsmiljø, som Sønderhøj udgør i dag.

Lejemål i alle størrelser

Sønderhøj Århus Syd lever på alle måder op til erhvervslivets krav. Området rummer 70.000 etagekvadratmeter, og vi har lokaler og bygninger fra 400 til 18.000 kvadratmeter indrettet helt efter lejernes behov og ønsker. 

 

En sympatisk blanding af bygningsmasse og grønne arealer gør området venligt og smukt. Bilisternes behov for parkering og tilgængelighed løst på bedste vis med flere end 1.650 p-pladser.

 

Bygningerne

Vi har været glade for vores kontor i 10 år, udlejer har været en god partner hele vejen

Newsec

Skanderborgvej 277

2860 Viby J

Tlf. +45 26 01 02

E-mail: udlejning@newsec.dk

Gode faciliteter

Dynamisk erhvervsmiljø

Grønne arealer

Nabo til letbanen

Gode bus og togforbindelser

Nær motorvej E45

Tæt på Århus C

1.650 gratis p-pladser

Vil du vide mere om Sønderhøj og vores ledige lejemål?

Kontakt os