Kontakt Os

Mangler I de helt rigtige lokaler til jeres virksomhed?

pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| cheap jordans|cheap jordans|cheap air max| cheap sneaker cheap nfl jerseys|cheap air jordanscheap jordan shoes

Udtalelser fra vores lejere

”I forbindelse med at vi ønskede at udvide vores faciliteter med en helt nyt lejemål foreslog  Aarhus Syd Ejendomme, at vi inddrog energiforbruget i overvejelserne. ”Overlæggeren” blev sat højt og udlejer kunne overfor os sandsynliggøre væsentlige besparelser på driftsomkostningerne. Da både udlejer og vi bidrager til investeringen, fandt vi det helt naturligt, at vi som ”offentlig institution” indtog en samfundsansvarlig holdning til byggeriet.”

Christian Mathiasen, Rektor på Erhvervsakademi Aarhus

”Sønderhøj området er et meget inspirerende sted at have kontorfaciliteter. Området fungerer rigtig godt – der bliver taget hånd om den daglige drift af området, som altid fremstår pænt og ordentligt. Når der er behov for at kontakte administrator bliver der prompte taget fat på problemet og fundet en løsning. 

Vi ved, at medarbejdere og kunder sætter stor pris på den lette tilgængelighed og muligheden for at finde en gratis parkeringsplads.”

Lisbeth Sejer, adm.direktør i Powercare A/S og Powerdoc A/S

"I forbindelse med at vi har fået opført en nyt hovedkontor i 2010, har vi haft en indgående dialog med Aarhus Syd Ejendomme som udlejer. Det har været en krævende – men også berigende proces – hvor udlejer har lyttet til vores ønsker, udfordret relevansen af en række valg og foreslået alternative løsninger. Samarbejdet har trods de sædvanlige ”bump på vejen” hele tiden været præget af tillid og lydhørhed.

Uforudsete hændelser og andre udfordringer er altid blevet taklet professionelt og omhyggeligt – og vi er meget tilfredse med slutresultatet.”

Hardy Kjærgaard, Facility direktør Arla Foods

Newsec

Skanderborgvej 277

2860 Viby J

Tlf. +45 26 01 02

E-mail: udlejning@newsec.dk

Gode faciliteter

Dynamisk erhvervsmiljø

Grønne arealer

Nabo til letbanen

Gode bus og togforbindelser

Nær motorvej E45

Tæt på Århus C

1.650 gratis p-pladser

Vil du vide mere om Sønderhøj og vores ledige lejemål?

Kontakt os